Restaurang & dagens lunch i Eksjö - Eksjö Stadshotell Eksjö Stadshotell

Boka bord i restaurangen

God mat i en trevlig miljö är något av vårt signum på Eksjö Stadshotell. Bra råvaror som i möjligaste mån är lokalt producerade är en viktig del i vår filosofi och våra duktiga kockar ser till att du får en komplett upplevelse med vällagad mat och bra service i en klassisk miljö.

Vi serverar daglig frukostbuffé i vår matsal och varje vardag kan du njuta av dagens lunch hos oss på Eksjö Stadshotell. Det finns alltid minst två olika rätter att välja på samt ett vegetariskt alternativ.

På kvällen slår Albert Bistro & Bar upp portarna och här hittar du rustika rätter och god dryck. Perfekt för en avslappnad träff med nära och kära eller för att varva ner efter en stressig arbetsdag. ”Alberts” har blivit en populär samlingsplats för både våra hotellgäster och lokalbefolkningen.

Restaurangens öppettider:

Måndag-lördag 17.00 – sent
Köket stänger 21.30

Middag med det lilla extra

Upplev en härlig middag i Albert Bistro & Bar! Våra duktiga kockar serverar ett brett utbud av rustika rätter med fokus på lokala råvaror.

Välj ur Bistrons meny.

Bröllop och fest

Hos oss kan ni fira födelsedag, årsdag, student, släktträff eller annan högtid. Vi har lokaler för både det lilla och stora sällskapet. Vi skräddarsyr er fest efter plånbok & önskemål.

Är du ute efter något alldeles extra så hjälper vi dig gärna att anordna en vinprovning eller eller varför inte en femrätterssupé? Välkommen med din förfrågan, så syr vi ihop ett unikt upplägg just för dig och ditt sällskap.

Kontakta oss gärna för mer information.

Frukostbuffén

Njut av vår härliga frukostbuffé med nybakat bröd, fräscha frukter och alla tänkbara tillbehör. Ett perfekt sätt att starta dagen på!

Dagens lunch

Nu har vår lunch sommaruppehåll fram till måndagen den 19 augusti.
Varmt välkomna tillbaka!

Middag

Upplev en härlig middag i vår anrika restaurang. Våra duktiga kockar serverar ett brett utbud av rätter som håller högsta tänkbara kvalitet. Välkommen!

?>