Södra flygeln vid Eksjö Golfklubb - Eksjöstadshotell

Södra flygeln vid Eksjö Golfklubb

Om Södra flygeln

Adress:
Södra Flygeln
Eksjö Golfklubb
575 96 Eksjö

Boendet
Södra Flygeln ligger bredvid golfklubben med dess storslagna vyer och närbelägna sjö. Här har du tillgång till ett boende med parkering, ett fullt utrustat kök, generös förvaring och sällskapsytor inne, såväl som utomhus. Där är nära till både badstrand och skogspromenader och huset har en generöst tilltagen trädgård för privata tillställningar. Boendet har 3 sovrum med totalt 10 sängar, varav 4 är våningssängar och en dubbel kontinentalsäng. Här finns det två gemensamma toaletter varav en med dusch samt fler duschmöjligheter på golfklubben inom 20 meters gångavstånd.

För enskilda logibokningar skall eventuell avbokning ske senast 48 timmar innan ankomst. Senare avbokning eller vid utebliven vistelse återbetalas ej.

Betalning sker i förväg vid bokningstillfället, via Swish eller bankgiro. Vi är ett kontantfritt hotell. För privatgäster tar vi därför enbart emot betalning via bankgiro eller Swish. Är du företagskund och önskar bli fakturerad för vistelsen ber vi dig även sända oss fullständig adress, organisationsnummer och kontaktperson, samt eventuell märkning av fakturan. Vi fakturerar främst via e-faktura eller som bifogad PDF. Önskar man faktura via brev tillkommer en avgift för porto på 50kr.

Utomhus finns det en träkolsgrill för en trevlig stund tillsammans. Det är viktigt för oss att den görs rent efter användning. Använd gärna grillborste och släng använd kol och sot från grillen när det har slocknat och svalnat av.

Kontrollera gärna SMHI:s sida gällande väder och brandrisk före du grillar. 

För ett tillägg om 700 kr per person ingår golfkit med peggar, bankarta och greenfee samt en 2 rätters middag på Eksjö Stadshotell. Detta gäller mån-lördag kväll. Starttid får man boka via Eksjö Golfklubb

Som en del i din förfrågan finns ett meddelandefält där du nämner att du vill inkludera Golfpaketet.

Husdjur är tyvärr inte tillåtna på detta boende. Vi har hundvänliga rum på Eksjö Stadshotell om det skulle behövas.

Incheckning
Boendet disponeras från kl. 15.00. på ankomstdagen.
Utcheckning sker senast måndag-fredag kl. 10.30 samt lördag-söndag kl. 11.00.
Vid bokning av Södra Flygeln i Skedhult får du en unik kod till ytterdörren som gäller under din vistelse. Koden skickas med SMS innan incheckning.

Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spis och diskmaskin. Här finns även varmvattenkokare, kaffemaskin och utomhus står en kolgrill.

Vi har 10+ uppsättningar av besick och porslin och glas så att du kan hålla en större måltid för dig och ditt sällskap.

 

Fri parkering finns i anslutning till golfklubben. Av- och pålastning är ok framför boendet.

Boendet hyrs ut från 600 kr per person och natt. Vi har totalt 10 sängplatser och hyr ut till slutna sällskap. Vi hyr ut boendet för minst 6000 kr per natt inkl. skatter och avgifter.

Gäster förväntas diska, starta diskmaskin, samt kasta sopor i sopbehållare utanför boendet innan avresa.

Vid avresa ser vi gärna att man startat korta programmet på diskmaskinen så att vår städpersonal hinner ta ur den rena disken inför nästkommande gäster.

Grillen behöver tömmas på använd, avsvalnad kol och sot; använd gärna en soppåse.

Använda lakan och handdukar får gärna läggas i tvättkorgen vid groventrén bakom köket.

Övrig städning vid avresa ingår i priset.

Boendet har Wi-Fi. Inloggningsuppgifter får man vid incheckning.

Ibland är olyckan framme och vi uppskattar en ärlig dialog vid avvikelser som uppstått i samband med din vistelse. Vid rökning, oaktsamhet, stöld eller sabotage, förbehåller sig Eksjö Stadshotell AB att efterfakturera bokaren motsvarigt för oförutsedda kostnader. Detta för att kunna välkomna framtida gäster så fort som möjligt.

Hitta hit

Adressen kan stå här