Jobba hos oss - Eksjöstadshotell

Välkommen till oss!

Eksjö Stadshotell är idag ett av småländska höglandets mest välbesökta mötesplatser med en fartfylld historia som sträcker sig tillbaka till 1862. Verksamheten, som håller öppet 365 dagar om året, är idag fortfarande minst lika livlig och befinner sig i en expansion. Vi har ett erfaret ledarskap på plats vars mål är att skapa förutsättningarna att leverera en servicegrad som man kan känna sig stolt över. När man vill lyckas tror vi att våra kunder uppskattar det och därför väljer att komma tillbaka till oss.

För oss handlar det om att hela tiden utveckla alla våra verksamheter. Vi som jobbar här lägger ner vår själ i arbetet varje dag. Allt ifrån att investera i hållbara gästupplevelser, till att utveckla vår personal och tillgodose möjligheter för alla anställda att växa inom bolaget. Vi ser våra anställda på individnivå och inspireras dagligen av deras driv, kreativitet och kompetens.
Vi växer och söker nya medarbetare!

Här är vi som rekryterar

Jonas Persson
VD

Arbetsplats & kultur

Vi värderar värdskap, gemenskap och yrkesstolthet väldigt högt.
Under arbetspassen samarbetar vi över avdelningarna och ställer upp för varandra när det kör ihop sig.
Hotell och restaurangbranschen är en fartfylld plats där man behöver ha en optimistisk, accepterande och välkomnande inställning.

Vad får du som anställd hos oss?

Vi är måna om att våra anställda ska ha det bra på ålderns höst, och därför är vi fackligt anslutna för att alla ska känna en trygghet i sina rättigheter. Alla anställda går under vårt kollektivavtal.

Vi erbjuder företagshälsovård som är individanpassad. Vi samarbetar med en lokal aktör i Eksjö som heter Gotahälsan.

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra fastanställda ett friskvårdsbidrag på 1500 kr årligen.

Alla har rätt till 5 veckors semester och som heltidsanställd får du din semester betald.

Vi vill att våra medarbetare ska äta bra när de är på jobbet. Vi serverar 3 mål mat om dagen som man får välja bland mot ett symboliskt avdrag. Arbetar man tidigt serveras en frukostbuffé av rang, under lunch får man ta från stora buffén och kvällstid är det à la carte.

Vi tror att en av nycklarna till framgång är utbildning. Vi skräddarsyr tillsammans en plan som passar just dig och din utveckling.

Är det oss du letar efter?

Som nyanställd kommer du till en miljö där värdskap, gemenskap och yrkesstolthet är några av våra ledord, vilket gör att vi fokuserar på att leverera glädje och kvalitet. För att trivas hos oss behöver man inte ha en lång arbetslivserfarenhet utan du får gärna börja din karriär hos oss. Är du också en lagspelare som vill göra något extra för dina medarbetare? Är du driven, räds inte eget ansvar och att ta initiativ? Spana in våra tjänster nedan och låt oss lära känna dig!

Lediga möjligheter

Hittar du inte tjänsten du önskar?

Inget ledigt för dig? Studerar du eller söker deltidsarbete?
Gör gärna din praktik hos oss med möjlighet till anställning efter examen. Vi söker förstärkning kontinuerligt.
Connecta med oss här nedan, så hör vi av oss så snart vi har en tjänst ledig som du kan vara intresserad av.

Spontanansökan

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av en tjänst hos:
Max filstorlek: 50 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om Eksjö Stadshotell

Sveriges mest traditionella stadshotell som ligger i trästaden Eksjö erbjuder idag 200 sängplatser fördelat på 7 byggnader runt om i Eksjö. Vi driver dessutom 2 restauranger och en konferensverksamhet och har öppet året runt. Våra kunder är framför allt affärsresenärer, par, familjer och turister från andra länder som vill uppleva det genuint småländska.

Grundades 1862

Medarbetare 20-50

Omsättning 25 M SEK