Hotellet - Eksjöstadshotell

Bo bekvämt på Eksjö Stadshotell

Hos oss på Eksjö Stadshotell bor du bekvämt i något av våra klassiska rum. Oavsett om du söker en enkel övernattning eller om du är ute efter en hotellupplevelse utöver det vanliga så har vi det du söker – allt från enkelrum i standardutförande till vår Kungasvit. Efter en god natts sömn erbjuder vi en fantastisk start på dagen med vår kontinentala frukostbuffé. Förutom våra bekväma rum så kan du också njuta av vackra och klassiska miljöer i vårt hotell som byggdes redan 1862.

Enkelrum Standard

Ett enkelrum med samma höga standard som i hotellets övriga rum. Bra pris, rätt kvalitet för dig som vill ha ett enkelt boende.

Enkelrum Deluxe

Ett generöst enkelrum med alla bekvämligheter du behöver. Bekväm kontinentalsäg, platt-tv, sittplats och skrivbord.

Dubbelrum standard

Dubbelrum standard har kontinentalsängar från Viking Beds och har samma höga standard som resten av hotellet. Bra pris och bra kvalitet.

Dubbelrum Deluxe

Lite rymligare, lite lyxigare dubbelrum med samma höga standard som i resten av hotellet. Dubbelrum Deluxe är utrustat med kontinentalsängar från Viking Beds.

Familjerum

Trippelrum passar perfekt för dig som vill ha ett boende med tre enkelsängar. Rymligt med utsikt mot torget eller parken.

Sviter

Hotellet har två sviter för dig som vill ha extra rymligt under din vistelse hos oss. Välj mellan Kungasviten på tre rum eller en mindre svit.

Gårdshuset

Välkommen till Gårdshuset, en unik möjlighet att hyra ett helt hus med bekvämligheten av ett hotell men känslan av ett hem. Med egen ingång och utsikt över den lugna trädgården är Gårdshuset den perfekta reträtten för korta eller långa vistelser.

Lägenheten Husaren

Upptäck vår nyrenoverade lägenhet Husaren med egen ingång, belägen mitt i hjärtat av Eksjö. Här finner du allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Annexet

Annexet ligger centralt i hjärtat av Eksjö. Alla rummen är nyrenoverade och har dekorerats med motiv från Eksjös kulturmiljöer och rummen har också namn efter de mest kända gårdarna i den unika trästaden. 

Vaxblekaregården

Vaxblekaregården är en av Eksjös äldsta gårdar och miljön är ännu idag präglad av gamla tider. Hotellet erbjuder exklusiva rum med hög standard i 1600-talsmiljö mitt i Eksjös unika trästad.

Grupper och konferens

Få den konferens som ni önskar på Eksjö Stadshotell och upplev denna svenska pärla med dess lugn. Med alla de större städerna i Sverige på bekvämt avstånd kan ni enkelt ta er hit med både bil och tåg. Välkomna med er konferensbokning!

Restaurang

I vår Bistro kan du njuta både av kulinariska läckerheter och stilfull inredning. Vill du ha något alldeles extra, anordnar vi gärna en vinprovning eller en femrättersupé från vårt välrenommerade kök.

Avtal

Kom igång med en dialog kring priserna som vi kan erbjuda dig som bokar och reser till oss regelbundet.

?>