Konferens - Eksjöstadshotell

Boka er konferens på anrika Eksjö Stadshotell

En bra konferens ska hållas i en inspirerande miljö. Vi på Eksjö Stadshotell har stor erfarenhet av att arrangera konferenser både för stora och små företag, privata sällskap och organisationer. Vill du ha ett kortare förmiddagsmöte och avsluta med lunch? Eller kanske en stor konferens som sträcker sig över flera dagar? Oavsett hur era önskemål ser ut så har vi en lösning för just dig.

En konferens i Jönköpings län har många fördelar. Det är till exempel väldigt enkelt att ta sig hit från alla våra storstadsregioner oavsett om ni kommer med bil eller tåg. Hotellet ligger mitt i staden på promenadavstånd från järnvägsstationen. Så boka en konferens i Småland och passa på att njuta av vår fantastiska stadskärna med sina historiska miljöer, unika träbebyggelse och mysiga kullerstensbelagda gränder.

Välkommen att uppleva Eksjö och Eksjö Stadshotell – vi kan konferenser!

Fullt utrustade konferenslokaler

I våra konferenslokaler erbjuder vi all den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva under konferensen – från trådlöst internet till fullt integrerade LCD projektorer. Vi erbjuder också så kallade hybridkonferenser där en del av konferensdeltagarna finns på plats hos oss, medan andra finns på med på länk från annan ort. Modern utrustning med bra ljud och bild möjliggör dessa smarta och effektiva konferenslösningar.

I priset ingår bl.a. frukt, godis och isvatten, vilket gör att ni har allt på plats för en effektiv konferens. När dagen är slut väntar en specialmeny specifikt framtagen för konferenser i vår smakfullt inredda restaurang. Om ni så vill kan ni avsluta kvällen med en drink på vår mysiga veranda, och önskar ni övernatta bjuder vi på Sviten till någon i sällskapet utan extra kostnad.

Svensk pärla på bekvämt avstånd

Få den konferens som ni önskar på Eksjö Stadshotell och upplev denna svenska pärla med dess lugn. Med alla de större städerna i Sverige på bekvämt avstånd kan ni enkelt ta er hit med både bil och tåg. Välkomna med er konferensbokning!

Lokalöversikt

Vi har många olika lokaler på Eksjö Stadshotell, vilket gör oss väldigt flexibla. Vi kan möta upp era behov oavsett om ni är ett litet sällskap eller vill arrangera en föreläsning med 200 gäster.

Konferensmeny

Vi komponerar en 2-rätters meny beroende på årstid och antal konferensgäster. Fråga om menyförslag vid er bokning.

Aktiviteter

Varför inte komplettera er konferens med en aktivitet eller upplevelse? I Eksjö finns ett stort utbud av naturupplevelser, goda träningsmöjligheter och mycket mer. Kontakta oss så guidar vi er fram till ett upplägg som passar just ert sällskap.

Lunch till lunch konferens

Prova vårt populära luch-till-lunch-upplägg där ni både börjar och slutar med luch. Givetvis ingår även fika, frukostbuffé och tvårätters middag.

Helpension

Vi erbjuder konferens med helpension inklusive fika på för- och eftermiddagen, tvårättersmiddag samt logi och frukostbuffé.

Heldag

Dagkonferens är ett smidigt upplägg för kortare möten. För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår.

Bokningsförfrågan Konferens

*” anger obligatoriska fält

Din vistelse

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ

Kontaktperson

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
?>