Paketerbjudande - Eksjöstadshotell

Våra paket

Kombinera din hotellvistelse med en aktivitet och skapa en weekend som blir något alldeles extra. Oavsett om du söker naturupplevelser, träning eller något annat så har vi ett paket för dig. Våra paket är skapade med omsorg och vi har kombinerat ditt boende med roliga upplevelser och god mat och dryck.

Alla paket kan man få med boende på Eksjö Stadshotell eller vårt syster hotell Vaxblekargården.

Våra priser är satta för individuella bokningar upp till 10 gäster per sällskap. Är ni en större grupp gäller andra villkor och priser. För mer information och bokning kontakta oss på 0381-13020.

Alberts konstäventyr

Välkommen till Albert Engströms konstäventyr! Här får du chansen att följa i den berömda konstnärens fotspår i den pittoreska staden Eksjö. Utforska världens största Albert Engström-utställning på Eksjö Museum och njut av en minnesvärd 3-rätters middag inspirerad av Alberts smak.

Weekendpaket

Unna er en weekend i den unika trästaden Eksjö. Njut av god mat, härliga miljöer och god service. Och varför inte komplettera med en stadsvandring i den gamla stadskärnan?

Vandringspaket

Ta ledigt från all stress och upplev Småländska höglandet. Vandra på dom vackra höglandslederna och känn doften av skog och mark. Området kring Eksjö kan erbjuda både enklare och tuffare vandring beroende på vad ni önskar.

Cykelpaket

För er som älskar att cykla och uppleva den vackra naturen runt Eksjö vill vi tipsa om våra cykelpaket. Cykla och njut i naturen av picknickpåse som vi skickar med er. Cykelpaketet är både för motionärer och för den som vill ha mera avancerad träning.

Golfpaket

Upptäck Smålands bästa golfupplevelse! På Eksjö GK spelar du på en omväxlande parkbana där varje hål erbjuder en ny utmaning.

?>