Våra paket

Kombinera din hotellvistelse med en aktivitet och skapa en weekend som blir något alldeles extra. Oavsett om du söker naturupplevelser, träning eller något annat så har vi ett paket för dig.

Våra paket är skapade med omsorg och vi har kombinerat ditt boende med roliga upplevelser och god mat och dryck.

Alla paket kan man få med boende på Eksjö Stadshotell, Annexet eller Vaxblekargården.

Våra priser är satta för individuella bokningar upp till 5 gäster per sällskap. För större grupper gäller andra villkor och priser. För mer information, ring Eksjö Stadshotell 0381-13020.

Skidpaket

Älskar du att åka längdskidor? Då har vi det perfekta paketet för dig! Boka en vistelse hos och njut av våra mysiga rum, vår utsökta meny och vår härliga atmosfär. Som gäst hos oss får du också tillgång till några av de bästa längdskidspåren i Småland hos Eksjö SOK, som ligger bara en kort bilresa […]

Weekendpaket

Unna er en weekend i den unika trästaden Eksjö. Njut av god mat, härliga miljöer och god service. Och varför inte komplettera med en stadsvandring i den gamla stadskärnan?

Bröllopspaket

Se till att er bröllopsnatt blir något alldeles extra. Med vårt bröllopspaket får ni en riktigt lyxig start tillsammans!

Konferenspaket

Prova något av våra populära konferenspaket. Vi har lösningar för både små och stora konferenser, med eller utan övernattning.

Trästadspaketet

Boka vårt padelpaket! Vi samarbetar med First Padel som har en utomhusbana belägen vid Eksjö Camping och en inomhusarena i centrala Eksjö med fem banor.

Vandringspaket

Ta ledigt från all stress och upplev Småländska höglandet. Vandra på dom vackra höglandslederna och känn doften av skog och mark. Området kring Eksjö kan erbjuda både enklare och tuffare vandring beroende på vad ni önskar.

Bokningsförfrågan Paketerbjudande

*” anger obligatoriska fält

Din vistelse

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ

Kontaktperson

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
?>