Aktiviteter – Eksjö Stadshotell

Aktiviteter

Varför inte komplettera er konferens med en aktivitet eller upplevelse? I Eksjö finns ett stort utbud av naturupplevelser, goda träningsmöjligheter och mycket mer. Kontakta oss så guidar vi er fram till ett upplägg som passar just ert sällskap.

Stadsvandring

Våra kunniga guider tar er med på en spännande resa genom en av Sveriges bäst bevarade trästäder. Upplev Gamla stans gårdar och gränder och hör historien om eldsvådorna, hantverken & hur människorna levde förr. Eksjö fick sina stadsrättigheter av Erik av Pommern redan år 1403.

Kontakta oss för upplägg och prisförslag

Padel

Spela padel. En ny, rolig och mycket fängslande sport som alla kan utöva.Räkna med underhållande spel!
Padel är en rolig racketsport som är lätt att spela och alla kan vara med. Det är en kombination mellan tennis och squash där man är fyra spelare på.

En rolig och social sport där alla som kan träffa en boll kan få mycket ut av det fängslande spelet.
Aktiviteten kan även utföras som en turnering.

Kontakta oss för upplägg och prisförslag

Vandring på småländska höglandet

Ta en paus i konfererandet och upplev småländska höglandet.Vandra på dom vackra höglandslederna och känn doften av skog och mark. Området kring Eksjö kan erbjuda både enklare och tuffare vandring beroende på vad ni önskar. Varför inte ta med lunchen eller konferensfikat ut i skogen!

Kontakta oss för upplägg och prisförslag

Cykla i Eksjö

Varva besöket i trästaden Eksjö med en citynära cykeltur runt sjön Hunsnäsen. Under den cirka 5,7 kilometer långa sträckan rullar du över asfalt, grusväg, stigar och cykelvägar. Längs vägen kan du njuta av Eksjö camping, badplats, grillplatser, vackra naturmiljöer och trevliga bostadsområden. I centrala Eksjö kan du hyra cykel på Cykelsmedjan. Varför inte ta med lunchen eller konferensfikat ut i skogen! Från Eksjö utgår flera leder så önskar man en längre cykeltur finns det längre leder som kantas av intressanta sevärdheter.

Kontakta oss för upplägg och prisförslag

Provning av alla dess slag

Här kan man välja på olika provningar av dryck. Man kan även prova kombinationen av dryck och tillbehör. Eller varför inte välja en doftprovning tillsammans med vin.

Pris beroende på provningens utformning.

Etikettdoktorn

Mats Danielsson, är en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande samt vett och etikett. Han är ofta omnämnd som en auktoritet inom området och syns i TV-soffor, tidningar och hörs i radio sedan 10 år. Han är även en flitigt anlitad föreläsare inom sina områden, föreläsningar som bjuder på inspiration, många glada skratt, inte minst åt dig själv, en hel del aha-upplevelser samt nya insikter som du tar med dig vidare i livet.

Mats skräddarsyr föreläsningar efter kundens behov och önskemål.

Pris beroende på föreläsningen.

Paintball

Paintball är en sport som går ut på att deltagande spelare uppdelade i två olika lag ska eliminera spelarna i motståndarlaget genom att träffa dem med paintballkulor, gelatinkulor fyllda med färg, med hjälp av en markör som drivs av komprimerad luft. Paintbollen arrangeras av eventbolaget 3 Vänner Event.
Mer om 3 Vänner Event kan ni läsa på www.3ve.se

Kontakta oss för upplägg och prisförslag.

VR Event

Vi utformar VR-eventet utefter era önskemål. Ni kanske vill ha en rolig teambuildning aktivitet eller något mer tävlingsinriktat som exempelvis 5-kamp. Man kan även ha ett mer ”casual” event där deltagarna väljer själv vilken typ av VR-upplevelse eller spel som önskas utifrån vår speldatabas. Virtual Reality upplevelsen kommer därefter att kunna följas av övriga sällskapet på tv-skärm som vi riggat upp. I VR-eventet ingår alltid en eventvärd som riggar upp utrustningen och ser till att hela Virtual Reality upplevelsen flyter på smidigt. VR eventet arrangeras av eventbolaget 3 Vänner Event
Mer om 3 Vänner Event kan ni läsa på www.3ve.se

Kontakta oss för upplägg och prisförslag.

3- eller 5-kamp

Vi plockar ihop ett paket som passar ert intresse samt årstid. Ni kan välja på Gladiatorkamp, Sumobrottning, Yx-kastning, Pilbåge, Bumperballs, Bullride, Hinderbana, Paintball med mera.
3- eller 5-kampen arrangeras av eventbolaget 3 Vänner Event.
Mer om 3 Vänner Event kan ni läsa på www.3ve.se

Kontakta oss för upplägg och prisförslag.

Afrodans

För er som vill få upp energin och skaka ur kroppen efter en dags konfererande erbjuder vi Afrodans med Karin Henning. Hon är gruppträningsinstruktören som förutom att hålla egna klasser också anlitas av företag och föreningar på convent och internationella träningsresor utomlands.

Afrodans är en dansform som passar alla, oavsett tidigare danskunskaper. Vi utför lätta och tillåtande rörelser där det handlar om att släppa på spänningar och att röra sig till skön musik med härligt gung. Målet med klassen är att få upp både puls och mungipor till en högre nivå!

Mer om Karin och olika träningsaktiviteter kan ni läsa på www.fysiokomp.com

Kontakta oss för upplägg och prisförslag.

Yoga

För er som vill hitta lugnet och harmonin efter en dags konfererande erbjuder vi yoga med Karin Henning. Hon är gruppträningsinstruktören som förutom att hålla egna klasser också anlitas av andra företag och föreningar på convent och internationella träningsresor utomlands.

Karins mål med yogaklasserna är att det ska vara en möjlighet att lära sig något nytt om sin kropp och att få en känsla av lugn och harmoni. Därför blandar hon grundläggande positioner med vissa utmaningar att ta sig an som deltagare.

Mer om Karin och olika träningsaktiviteter kan ni läsa på www.fysiokomp.com

Kontakta oss för upplägg och prisförslag.