Invigning Albert Engström lokalen - Eksjöstadshotell

Invigning Albert Engström lokalen

Vill du se en lokal som är fylld med humor, värme och skönhet? Då ska du inte missa invigningen av Albert Engström lokalen här på Eksjö Stadshotell den 1 november kl. 17.00. Du får chansen att beundra cirka 25 av hans fantastiska tavlor, som skildrar hans hembygd och dess människor. Du får också lyssna på ett tal av hans barnbarn Roffen Engström, som kommer att klippa det röda bandet och dela med sig av sina minnen av sin berömda farfar. Det blir en oförglömlig kväll för alla som älskar Albert Engström och hans konst.

Efter invigningen bjuder vi på en 3-rätters middag på Albert Engströms vis. Du får smaka på hans favoriträtter, som han ofta åt när han var hemma i Hjortkvarn. Förrätten består av en silltallrik med 3 sorters sill och potatis. Varmrätten är pannbiff med lök, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt. Efterrätten är ostkaka med hjortronsylt och grädde. Till detta ingår vatten och lättöl.

Detta evenemang är ett resultat av ett samarbete mellan Eksjö Stadshotell och Albert Engström-sällskapet, som har varit en ovärderlig partner i detta projekt. Vi vill tacka dem för deras engagemang och kunskap, som har gjort detta möjligt.

Om du vill vara med på denna unika kväll, behöver du bara göra två saker:

Vi hoppas att du vill vara med på denna spännande kväll, där vi hyllar en av Sveriges mest älskade konstnärer. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakta oss för bokning: info@eksjostadshotell.se alt. 0381-130 20