Alberts konstäventyr - Eksjöstadshotell

Alberts konstäventyr

Följ med i Engströms fotspår genom konst, mat och historia

I hjärtat av Eksjö väntar en unik upplevelse för dig som älskar konst, historia och god mat. Med Alberts kulturpaket får du inte bara utforska den fascinerande världen kring Albert Engström, utan även njuta av en smakfull middag som hyllar hans kreativitet och passion.

Eksjö museum är din port till Albert Engströms universum. Här kan du fördjupa dig i hans verk, skratta åt hans humor och förundras över hans skicklighet som konstnär. Den stora utställningen ger dig en inblick i hans stora bredd som konstnär och berättare, och du kommer garanterat att lämna museet med nya insikter och en känsla av att ha lärt känna Albert Engström och hans samtid. Museet har öppet mån-fre 10.00-17.00 och lör-sön 10.00-15.00 och ni väljer själva vilken tid ni önskar göra ett besök.

När kvällen närmar sig bjuder vi in dig till vår restaurang, där vi serverar en 3-rätters middag som Albert själv skulle ha älskat. Förrätten är en traditionell silltallrik, följt av en huvudrätt med saftig pannbiff, lök, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt. Och som pricken över i:et avnjuter du en äkta ostkaka med hjortronsylt och grädde till dessert.

Efter en dag fylld av kultur och god mat väntar en avkopplande natt på vårt Stadshotell. Våra fina rum är inredda med omsorg och erbjuder den perfekta miljön för en god natts sömn. Morgonen därpå väcker vi dig med en generös frukostbuffé, så att du är redo att fortsätta din resa i Albert Engströms anda. Kanske med ett besök i Hult eller Skuruhatt.

Välkommen till en minnesvärd vistelse i Eksjö – där konst, mat och historia förenas i vårt Alberts konstäventyr!

I paketet ingår: