Serveringspersonal till restaurang Hos Jonas - Eksjöstadshotell

Hos Jonas är en casual dining restaurang med 20 sittplatser längst med kullerstensgatorna i Eksjös pittoreska stadskärna. Hit kommer gäster som uppskattar noga utvalda råvaror, finare dryckessortiment, men även familjer och vänner som vill umgås i en intim restaurangmiljö.

Vi söker just nu efter serveringspersonal till hösten 2023. Då tjänstgöringsgraden är extra vid behov, värdesätter vi din flexibilitet väldigt högt. Vi söker någon som är riktigt utåtriktad och positiv. Behärskad svenska och minst engelska ska man kunna och fler språk är meriterande då vi har många turister hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för detta jobb är, förutom servering kvällar och helger, att hantera kassan och förbereda matsalen inför öppning, samt efter stängning. Serveringspersonalen delar även på restaurangdisk och städning av arbetsytorna. 

För att klara av rollen på Hos Jonas behöver du ha social kompetens ut i fingerspetsarna och vara bekväm med att sälja mat och dryck. Samarbetsförmågan är en annan viktig egenskap, då serveringspersonalen har kontakt med både kunder och kollegor i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurang- och cafébranschen, men värderar din personlighet högst. Vi arbetar i kassasystemet TruePos samt bokningssystemet Waiteraid.

Skicka gärna in din ansökan som CV med profilbild. Vi svarar så fort vi hinner och främst på kvalificerade ansökningar.

Vad vi erbjuder:


Michael Kullgren

Sök jobbet Hos Jonas, Trend och Glassbaren!

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 50 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.