Eksjö Stadshotell förvärvar Centralhotellet i Vetlanda - Eksjöstadshotell

Eksjö Stadshotell förvärvar Centralhotellet i Vetlanda

Jonas Persson, ägare av Eksjö Stadshotell och flera spännande mat- och dryckesprojekt, blir den nya ägaren av Centralhotellet i Vetlanda. Hans planer är att vidareutveckla hotellet och göra Vetlanda till en ännu attraktivare destination för både affärs- och nöjesresenärer.

Den 21 november 2023 stod det klart att Jonas Persson, som har satt Eksjö på kartan som en matdestination, tar över som ny ägare av Centralhotellet i Vetlanda. Jonas har en lång erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen. Han driver bland annat Eksjö Glassfabrik, köttbutiken Let´s Meat in Eksjö, cocktailbaren Trend och den eleganta restaurangen Hos Jonas. Han har också renoverat och utvecklat Eksjö Stadshotell, samt vingården Dolina i Serbien. Under 2020 förvärvade han även det vackra hotellet Vaxblekaregården i Eksjö.

”Det är en stor ära och ett stort ansvar att få ta över Centralhotellet, som har en lång och fin historia i Vetlanda och som jag hoppas kunna föra vidare. Nu ser jag fram emot att få arbeta tillsammans med den befintliga personalen som besitter en oerhörd kompetens och erfarenhet. Tillsammans kommer vi skapa helhetsupplevelser för våra gäster i en trevlig atmosfär. Vi vill också lyssna på gästernas önskemål och behov för att vara en del av Vetlandas framtid och utveckling.”, säger Jonas Persson

Centralhotellet i Vetlanda är ett personligt och trevligt hotell som ligger mitt emot Vetlanda järnvägsstation och har sedan 15 år tillbaka ägts av Bobo Norrlin. Hotellet har 45 rum, en lägenhet och en trevlig bistro samt en mysig lobbybar. Centralhotellet är ett bra val för både affärsresenärer och familjer som vill uppleva Vetlanda och dess omgivningar.

“Inget kunde kännas bättre än att sälja Centralhotellet till Jonas, jag har drivit Hotellet sedan 2008 och känner att det skall bli kul med nya utmaningar. Efter mina samtal med Jonas vet jag att min fantastiska personal kommer att få fortsätta att jobba i en positiv miljö samt utvecklas ihop med en riktig entreprenör.”, säger Bobo Norrlin.

För mer information, kontakta:
Jonas Persson, VD på Eksjö Stadshotell, 070 842 12 41, jonas@eksjostadshotell.se
Bobo Norrlin, VD på Centralhotellet, 070 581 56 94, bobo@norrlin.se